Epoxy gulv i Århus

Og resten af danmark
Epoxygulv i Aarhus

Efterspørgsel på epoxygulv i Aarhus

Vi oplever stor efterspørgsel på at få lagt et populært epoxy gulv i Århus og omegn – f.eks. Tilst, Risskov, Brabrand, Viby, Egå m.fl. 

Epoxy gulve er blevet et foretrukket valg, da de giver vished om, at uanset hvad der tabes eller spildes på underlaget, har du som forbruger den mest modstandsdygtige løsning.

Betongulvet har tidligere været at foretrække i garager og industri, men epoxy gulvet har langt flere fordele, og vinder mere og mere ind i privaten.

Det skyldes ikke mindst, at der mulighed for at få lagt gulvtypen som et stentæppe eller color quartz gulv, hvor farver, nuancer og andre designmuligheder bringes i spil.

Det garanterer det helt perfekt look, feel og finish til et bundsolidt gulv. Kort fortalt: den perfekte gulvløsning!

Flot gulv lagt i garagemiljø

Fordele ved epoxy gulvet

Kort fortalt er epoxy gulve at foretrække på grund af styrke, levetid og rengøringsvenlighed.

Epoxy er yderst stærkt, hvorfor det er velegnet til både garager, industri og f.eks. showrooms, hvor der må forventes et stort tryk mod gulvet fra tunge køretøjet og materialer. Modsat et betongulv, oplever man ikke, at epoxygulvene flækker og slår revner. Overfladen er ganske enkelt for stærk.

Netop fordi gulvtypen er helstøbt, og ikke har fuger eller andre samlinger, får du de bedste muligheder for at rengøre dine gulve og holde dem pæne. Gulvet klarer alle former for rengøring – hvad end du anvender højtryksrens, mobbe og spand eller anvender rengøringsmaskiner.

Den uigennemtrængelige overflade gør det desuden muligt af anvende kraftige rengøringsmidler, når du skal grundrengøre eller fjerne genstridige materialer som f.eks. olie eller maling.

Epoxy gulv i garagen, lagt i Aarhus

En verden af designmuligheder

Vi har allerede lagt adskillige epoxy gulve i Århus – og ikke bare i traditionelt hvidt eller lysegråt udseende.

Epoxy gulvene er et to komponentmateriale, som skal blandes. Netop blandingsmulighederne gør det muligt at få lagt et gulv, vis overflade, farver eller nuancer har indarbejdede mønstre og detaljer – eller lægges med en helt særlig glans på overfladen, så gulvet passer perfekt til det omkringliggende miljø.

Vi har særligt gode erfaringer med traditionelle epoxy gulve samt polyurethan gulv, stentæpper og color quartz. De forskellige gulvtyper råder alle over deres egne unikke egenskaber som f.eks. støjreducering, særlig god gangkomfort, design, skridsikkerhed m.m.

Vi yder naturligvis professionel rådgivning, så du får det rette gulv til dine behov, hvad end der er tale om industri, showroom, lager eller værksted.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for epoxy gulve i Århus – eller det øvrige Danmark for den sags skyld.